FEESTJES TIJD!

De volgende mijlpaal van jouw kleintje is alweer in zicht! Het eerste kaarsje wat wordt uitgeblazen. 1 jaar oud! En oh oh, wat is dit toch leuk om dan alvast een tijdje daarvoor te gaan vieren. Stiekem al een mini feestje, met eigen taartje, eigen setting, eigen plezier! 

Een cakesmash sessie plannen we tussen de 10 en 12 maanden oud. Afhankelijk of je kindje al stabiel kan zitten. Hier passen we het dan ook helemaal naar aan.

Dit feestje hoeft natuurlijk niet alleen bij de eerste verjaardag gevierd te worden. Of je kleintje nou 1, 2 of 30 wordt, een feestje is een feestje! Dit kan ook zonder taart, maar bijvoorbeeld met spaghetti, donuts of iets anders.

Bij een cakesmash sessie kan je kiezen uit verschillende pakketten. (bekijk deze hier) Bij het starten van de sessie komt het kindje vaak een beetje los, dus we beginnen zonder het taartje (of iets anders). Op deze manier heb je ook leuke neutrale foto's! 

Dan komt het spannendste gedeelte, de taart! Ieder kindje reageert hier anders op, dus het is altijd maar afwachten wat er gebeurt. De échte feestfoto's gaan we nu maken.

Als jullie het ultimate pakket hebben gekozen, dan zit er ook een baddersessie bij! En ik vind dit zelf écht zo'n leuke toevoeging. Niet alleen is je kindje meteen weer lekker schoon, het geeft extra variatie aan de foto's en het kindje vindt het zo leuk om nog lekker te kunnen spetteren in het water. Het water kunnen we ook vervangen voor een melkbadje!