Fotografie, een herinnering voor altijd vastleggen. Een waardevol moment. Dat is mijn motto dat ik met al mijn liefde en passie wil uitstralen in mijn werk.

3 jaar geleden ben ik begonnen met fotografie, voornamelijk op gebied van newborns. Een vriendin van mij vroeg of ik newborn foto's wilde maken van haar kleine. Dat was een hele uitdaging, maar ik vond het geweldig! Ze zijn zo zoet en klein. Na een tijd wist ik eigenlijk vrij snel dat dit is wat ik wilde gaan doen.

Om te staan waar ik nu sta heb ik veel verschillende workshops gevolgd, want je bent niet zomaar newbornfotografe. Daarnaast kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook zwangerschapsshoot deed. Tegenwoordig vind ik deze 2 soorten sessies het leukste om te doen. Daarom focus ik mij tegenwoordig dus ook op zwangerschap en newbornshoots. 

Ondertussen heb ik een groot aanbod aan accessoires voor zwangerschap- en newbornshoots. Elk zwanger model kan gebruik maken van de prachtige jurken die ik in mijn collectie heb. Elk kindje is uniek en verdiend zijn of haar eigen geweldige galerij vol met waardevolle foto's!