Herinneringen en waardevolle momenten: ze zijn onbetaalbaar en verdienen het om vastgelegd te worden. En dat is wat ik doe, met al mijn liefde en passie.

Drie jaar geleden ben ik begonnen met fotografie, voornamelijk op gebied van newborns. Een vriendin van mij vroeg of ik newborn-foto's wilde maken van haar kleine. Dat was een hele uitdaging, maar ik vond het geweldig! Baby’tjes zijn zo zoet en klein. Vrij snel wist ik dan ook al dat dit is wat ik wilde gaan doen en ben ik veel verschillende workshops gaan volgen, want je bent niet zomaar newborn-fotografe. Daarnaast kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook zwangerschap-shoots deed, dus ook daar ben ik mij in gaan ontwikkelen.

Tegenwoordig vind ik deze twee soorten sessies het leukste om te doen. Daarom focus ik mij tegenwoordig dus ook op zwangerschap- en newbornshoots. Ondertussen heb ik een grote voorraad aan accessoires voor zowel aanstaande mama’s als kleintjes. Elk zwanger model kan gebruikmaken van de prachtige jurken die ik in mijn collectie heb.

Elke aanstaande mama en elk kindje is uniek. Momenten gaan voorbij, maar foto’s blijven!