Herinneringen en waardevolle momenten: ze zijn onbetaalbaar en verdienen het om vastgelegd te worden. En dat is wat ik doe, met al mijn liefde en passie.

Mijn naam is Marieke Keur, 27 jaar, geboren in Zandvoort en ik woon samen met mijn lieve vriend en hond in Haarlem. Ik ben afgestudeerd op het MBO voor grafisch vormgeving en op HBO voor Communicatie en Multimedia Design. Beide studies hadden het fotografie vak in zich. Dit heeft onder andere mijn passie hiervoor aangewakkerd. Eigenlijk begon dit vroeger al door mijn moeder, die wel 7 fotoboeken heeft gemaakt met foto’s van ons. Deze 7 fotoboeken heeft zij gemaakt van baby af aan tot een jaar of 10 denk ik en tot de dag van vandaag ben ik hier oh zo blij mee! Heerlijk om eens terug te kijken naar die mooie herinneringen. Ook begon het met mijn opa, die een liefde had voor film. Hoeveel videobanden ik wel niet heb gezien van al onze vakanties en uitjes samen! En als klein kind heb je hier natuurlijk niet veel weet van. Des te leuker om het later terug te zien. En het plezier wat het mijn ouders heeft gegeven is priceless.

In 2015 besloot ik de stap te nemen om mijn hobby in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Veel te vroeg, want wist ik veel wat er allemaal op mij af kwam! Nu 6 jaar verder kan ik er met veel trots op terug kijken. Op de uitdagingen die ik ben tegen gekomen en op het prachtige werk wat ik heb mogen doen! 

Elke aanstaande mama en elk kindje is uniek. Momenten gaan voorbij, maar foto’s blijven!