Fotografie, een herinnering voor altijd vastleggen. Een waardevol moment. Dat is mijn motto dat ik met al mijn liefde en passie wil uitstralen in mijn werk.

3 jaar geleden ben ik begonnen met fotografie, voornamelijk op gebied van newborns. Ze zijn zo zoet en klein. Na een tijd wist ik eigenlijk vrij snel dat dit is wat ik wilde gaan doen.

Veel verschillende workshops gevolgd, want je bent niet zomaar newbornfotografe. Daarnaast kreeg ik ook vaak vraag over zwangerschapsshoots, want dit is natuurlijk voorafgaand aan de newbornshoot. Na enige periode vond ik dit ook geweldig om te doen. Daarom focus ik mij tegenwoordig dus ook op zwangerschap en newbornshoots. 

Ondertussen heb ik een groot aanbod aan accessoires voor zwangerschap en newbornshoots. Prachtige jurken en stoffen verzameld. Mijn kennis stop ik dan ook in elke shoot die ik doe. Elk kindje is uniek en verdiend zijn of haar eigen geweldige galerij vol met waardevolle foto's! 

NEWBORN SESSIE

Een mooie herinnering leg ik graag voor u vast! En al helemaal als ze zo snel groot worden. De eerste week vliegt ook zo voorbij voordat je het door hebt.

Deze sessies vinden plaats tussen 8 en 24 dagen oud. Zodat jullie de eerste week lekker voor jullie zelf hebben, even een klein beetje zijn bijgekomen en dat de baby ook wat kan wennen.

Newbornsessies duren gemiddeld 2-3uur, want er moet natuurlijk genoeg tijd zijn om te voeden, te knuffelen en even rust te nemen. We hebben het niet voor het zeggen wanneer de baby namelijk in slaap zal vallen.

Newborns doe ik alleen bij mij in de studio, zodat ik 100% zekerheid heb qua ruimte en licht. Ondertussen heb ik een groot aanbod qua outfits, mutsjes, haarbandjes en kleden, dus er is keuze genoeg. Van te voren hoor ik graag van jullie welke kleurenschema's jullie mooi vinden, zodat ik dit kan afstemmen met de foto's.

Na veel workshops zowel online als in real life te hebben gevolgd, al bijna 3 jaar ervaring en kennis heb ontwikkeld, staat veiligheid van jullie baby ten alle tijden centraal. Elke baby is anders en daar zal ik dan ook constant naar luisteren. Wilt een baby iets niet? Dan doen we het niet. Het zijn geen robots, maar hele kleine fijne wezentjes die al heel goed kunnen laten merken waar hun grens ligt. 

Gelieve tijdens de fotoshoots GEEN foto’s te maken van de baby met mobiel of ander apparatuur. Backstage foto’s mogen wel en zijn ook meer dan welkom om te sturen naar mij na afloop!

SITTER SESSIE (vanaf 8 tot 11 maanden)

Een sitter sessie zegt het eigenlijk al, wanneer het kindje zo goed mogelijk zelfstandig kan zitten. Deze sessies zijn puur en simpel, zodat de schoonheid van het kindje goed naar voren komt. 

Rond een maand of 8 kunnen de meeste kindjes wel een beetje zelfstandig zitten. Op een mooie neutrale achtergrond met leuke rompertjes of een ontbloot bovenlichaampje maak ik de verfijnste foto's. Dit kan op een kleedje of in een prachtige prop. Een oud mutsje wat door overgrootoma ooit eens is gemaakt? Neem mee! 

Deze sessie duurt ongeveer een uurtje. Vaak zijn kinderen van deze leeftijd snel hun concentratie kwijt, dus wil ik ze niet langer belasten met stil zitten.

CAKESMASH SESSIE

Ja! Je kleintje wordt bijna 1 en dit is uiteraard een bijzondere leeftijd! Een grote mijlpaal! Bij een cakesmash kan je er voor kiezen om een uitnodiging te laten maken. Het kindje zal het allemaal heel interessant vinden, want dit zal waarschijnlijk de eerste keer zijn dat hij/zij zo’n grote taart zal zien! Hou rekening met de datum dat de uitnodigingen verstuurd zullen worden, zodat we de sessie op tijd kunnen plannen.

De taart wordt zelf met de klant samengesteld qua kleuren, de vorm en de decoratie. Zelf ben ik in het bezit van achtergronden en verschillende accessoires. Geef van te voren ook duidelijk een kleuren schema aan of misschien een thema. Dan zal ik hier mijn uiterste best voor doen om mij hierin te kunnen vinden.